Senmatic logo

Implementering af nyt BI system til Senmatic A/S

/
Fra februar og frem skal jeg opbygge og implementere et nyt Business Intelligence (BI) system til Senmatic. Systemet skal hjælpe dem med at bruge deres data til at skabe brugbar viden om fortid, nutid og fremtid, som kan omsættes til at øge deres forretningsindsigt og kvaliteten af deres beslutninger på alle niveauer i organisationen.
Senmatic logo

Rådgivning vedr. optimering af salgsprocesser til Senmatic A/S

/
Det næste stykke tid skal jeg hjælpe Senmatic med at analysere deres salgsprocesser, gennemføre en reenginering af processerne og endelig skal jeg levere business cases for de relevante løsninger, som giver Senmatic et grundigt og faktuelt beslutningsgrundlag, hvorpå de kan vurdere, hvilke af opgaverne, de ønsker at implementere.
Logo Birk Consulting

Sæt strøm til dine forretningsprocesser

/
Mange SMV har et stort, uudnyttet potentiale for at anvende digitale teknologier og IT-systemer til at optimere deres forretningsprocesser for at øge konkurrenceevnen. Denne udfordring kan løftes ved at sætte strøm til dine forretningsprocesser.
Nordfyns Erhverv og Turisme logo

Rådgivning vedr. ERP system til Nordfyns Erhverv og Turisme

/
Til foråret skal jeg hjælpe Nordfyns Erhverv og Turisme (NEET) med at udarbejde kravsspecifikation, udbudsmateriale, møder med potentielle leverandører, business case og implementeringsplan til et nyt ERP system.
NASSAU logo

Business Intelligence support til Nassau Door A/S

/
Fremover skal jeg hjælpe Nassau Door A/S med at supportere og optimere deres Business Intelligence (BI) rapporter. Nassau Door ønsker fortsat udvikling af deres BI rapporter for at forbedre deres forretningsindsigt og øge kvaliteten af deres beslutninger på alle niveauer i organisationen.
Kenneth vil digitalisere din forretning

Birk Consulting på fyens.dk og i Ugeavisen Nordfyn

/
Her fortæller jeg, hvordan jeg hjælper små og mellemstore virksomheder (SMV) med at blive mere effektive, produktive og skabe vækst igennem bedre og øget brug af IT-systemer/digitale teknologier til at optimere deres forretningsprocesser. Udnytter du de digitale muligheder til at øge din konkurrenceevne og skabe vækst i din forretning?
OBH-Gruppen A/S logo

Optimering af IT-processer for OBH-Gruppen A/S

/
Det næste stykke tid skal jeg hjælpe OBH-Gruppen A/S med at optimere deres forretningsprocesser i IT-afdelingen. OBH-Gruppen har et stærkt ønske om at højne kvaliteten af deres brugersupport og samtidig styrke deres egen fokus på at skabe mere forretningsudvikling og støtte til deres ambitiøse vækststrategi.
Birk Consulting's hjemmeside

Velkommen til Birk Consulting's nye hjemmeside

/
Velkommen til vores nye hjemmeside.
Birk Consulting logo

Oprettelse af firmaet Birk Consulting

/
Det er med stor glæde og stolthed, at jeg kan fortælle, at jeg den 16. april 2017 oprettede firmaet Birk Consulting.